Universitat Rovira i Virgili

El professor David Hopkin, de la Universitat d'Òxford, ha pronunciat una conferència sobre la història dels estudis de Folklore a les Illes Britàniques

La Càtedra Josep Anton Baixeras de Patrimoni Lingüístic, l’Arxiu de Folklore i el GRILC (Grup de Recerca Identitats en la Literatura Catalana) han organitzat la conferència "A History of Folklore Studies in the British Isles, c. 1750 - c. 1970", pronunciada pel professor David Hopkin, de la Universitat d'Òxford.

El professor Hopkin ha adreçat la conferència als alumnes de l’assignatura d’Etnopoètica dels Estudis de Llengua i Literatura Catalanes i als alumnes de l'assignatura Introducció a la Cultura dels Països de Parla Anglesa, del grau d'Anglès, aquest matí, a l’aula 523 del Campus Catalunya de la URV. En la xarrada el Dr. Hopkin ha parlat dels principals protagonistes dels estudis de folklore a les Illes Britàniques i les seues obres cabdals. 

El professor Hopkin és de visita de recerca a l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la URV, del dia 26 d’octubre al 14 de novembre.

Etiquetes: conferències

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar